Nejnovější recenze ze sekce Ploutve
- dobře nastavitelné na nohu
- tvrdší
- SUPER
SUPR CĘNA
- jo dobré ploutve
no dobré
- Kvalitni ploutve, konecne neco co neni vyrobeno v Cine ....
Ploutve jsou super, jsou jiz nase druhe. Pokud vyroste detem noha, urcite koupime dalsi!
- výhdou je regulace pásků,dobře sedí na nožce.
produkt doporučuji.
- Hezký vzhled ploutve, který každou malou holčičku nadchne.
- Plast, ze kterého je ploutev vyrobena je zřejmě dost křehký.
Hned při prvním skoku s ploutví do bazénu dcera zřejmě zavadila ploutví o schůdky a ploutev se hned nalomila :(
Teď ji používá slepenou průhlednou lepenkou a po prázdninách se pokusíme ji vyreklamovat. Uvidíme, zda s reklamací uspějeme.
Vzhledem k tomu, že je produkt určen pro děti do 12-ti let, očekávala bych větší odolnost materiálu.
dbvsf
Dobrá cena, kvalita, výborně sedí na noze.
Dobrá cena a kvalita.
- Velikost ploutví - vlezou se i do menšího kufru na cestování
- Díky nastavitelným páskům perfektně drží na noze a přizpůsobí se jakékoliv velikosti nohy
- Snadnější pohyb ve vodě
Sháněla jsem kratší ploutve na dovolenou, takové, aby se daly přizpůsobit mojí menší noze a aby se vlezly do zavazadla. Po vyzkoušení perfektně drží na noze a snadněji se s nimi ve vodě plave. Doporučuji i ostatním zákazníkům také kvůli ceně zboží.
- cena, na botičku
lehké, rychlé
perfektní ploutve :) mohu jen a jen doporučit
Na nohy fakt super. Konecne plavu jak delfin
Ploutve sedí na noze skvěle, při správně zvolené velikosti nesklouzávají. Záběr velice účinný a okamžitý, jak pro pomalé šnorchlování, tak i pro rychlé přesuny. Můžu jen doporučit, opravdová spokojenost.
vyhovuje nazouváním a dobře drží děcku na noze
- K moři dokonalé
- Skvělý materiál
- Padnou jako ulité
Doporučuji
- Laciné provedení
Zatím jsem nepoužil
- celogumové perné ploutve osvědčené značky
jednoznačně ideální
Zobrazuji 321 - 340 ze 429 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...22 Další »